Saltar al contenido
Marbres Barcelona » SILESTONE ETERNAL: UNA COL·LECCIÓ MOLT ELEGANT

SILESTONE ETERNAL: UNA COL·LECCIÓ MOLT ELEGANT

  Benvinguts un dia més al blog de Marbres Barcelona, com ja sabeu en la nostra empresa som grans especialistes al món dels fogons i comptem amb una gran cartera de productes formada per diferents materials, però sens dubte un dels materials preferits dels nostres clients de Barcelona, és el Silestone, ja que té una gran llista de característiques beneficioses, que ho converteixen en un material únic, elegant i molt recomanable.

  Com ja sabreu, una de les seves característiques principals, és la gran varietat de colors i de textures que ofereix, per aquesta raó Silestone, ha llançat al mercat una nova col·lecció de colors que s’assemblen al marbre, una pedra natural molt popular, amb tal de poder satisfer les necessitats de tots els clients de Barcelona, els quals busquen tenir una estètica molt elegant, natural i en la qual els diferents vetats tenen un paper molt important en el resultat final, alhora de gaudir de la increïble funcionalitat de tenir uns fogons de Silestone a la vostra casa de Barcelona, que com no és porosa, no es ratlla i és molt fàcil de mantenir.

  Tipus de Silestone Eternal

  La col·lecció de Silestone Eternal, té cinc tipus diferents de Silestone, encara que tots tenen en comú, la seva gran semblança estètica al marbre. A continuació, des del blog de Marbres Barcelona, anem a explicar quins són les característiques de cadascun d’ells:

   • Silestone Eternal Calacatta Gold: Aquest tipus de Silestone, fa referència a uns dels marbres més elegants i destacats de l’antiguitat. És de color blanc amb grans vetes de color gris i detalls en color daurat.
   • Silestone Eternal Statuario: És molt semblat al marbre italià de Carrara, ja que és un tipus de Silestone de color blanc amb petites vetes grises, molt brillant i amb una elegància espectacular per a la teva cuina de Barcelona.
   • Silestone Charcoal Soapstone: Passem a parlar d’un Silestone de color gris/blau molt fosc amb vetes de color gris més clar, inspirat en la pedra sabó.
   • Silestone Eternal Marquina: Aquest tipus de marbre és el més fosc, de color negre amb vetes blanques, sens dubte és una dels fogons amb més força visual que podeu posar en la vostra cuina de Barcelona.
   • Silestone Eternal Serena: Uns fantàstics fogons de color gris pedra amb fines línies de color tou, que destaca per la seva naturalitat i la seva subtilesa.

  Si voleu saber més sobre el Silestone a Barcelona, com per exemple tots els colors i combinacions que existeixen, les seves característiques tècniques o el preu aproximat, no dubteu em posar-vos en contacte amb la nostra empresa de Barcelona, en la qual us aconsellarem i us ajudarem en tot el que estigui a les nostres mans, així que no us ho penseu més i posar-vos al més aviat possible en contacte amb nosaltres.

  kit-digital
  Abrir chat
  ¿Necesitas ayuda?
  ¿En qué podemos ayudarte?