Saltar al contenido
Marbres Barcelona » El marbre en Barcelona

El marbre en Barcelona

  Benvinguts al blog de Marbres, Barcelona, una empresa dedicada especialment al tractament i la venta de marbre des de fa més de 25 anys. Por aquesta raó, en l’entrada d’avui, os volem parlar dels dos avantatges principals del marbre, el seu aspecte i la durabilitat del material.

  Si t’acabes de comprar una casa i has de fer el bany, si tu lavabo està vell i necessita una reforma, o si simplement t’has cansat i te ve de gust donar-li un altre aspecte al bany de tu casa de Barcelona, el marbre serà tu aliat perfecto.

  El marbre, es el material perfecte per al bany de tu casa de Barcelona, ja que ho pots col·locar on vulguis: Paredes, sòl, pica…

   

  Aspecte

  Si voleu un material que sigui elegant i luxós, no hi ha cap tipus de dubte, el marbre se’l material més luxós i elegant que podràs instal·lar en tu bany de Barcelona.

  Un altre gran avantatge de l’aspecte del marbre, es que té vetes de colors i remolins, que faran que no hi hagi dues peces iguales en tot Barcelona, es dir que cada peça de marbre, serà una peça única i irrepetible.

  El acabat que li donem al marbre en Marbres, Barcelona, s’un acabat molt brillant i suau, con la qual cosa li donarem al nostre nou bany de Barcelona, una sensació de lluentor i de neteja extra.

  Gràcies al marbre, podem personalitzar el nostre bany i tindrem una gran flexibilitat a l’hora d’escollir el nostre disseny, ja que trobarem marbre de molts colors diferents, des del blanc, el negre i el gris fins a colors més atrevits i originals com el rosa, el verd i el blau.

   

  Durabilitat

  Aquest és el segon aspecte clavo que considerem important en Marbres, Barcelona, ja que no trobarem un material tan resistent i dur com el mármol.

  El marbre, en ser un material tan resistent i dur, aconseguirà que les paredes i els sòls de la nostra casa de Barcelona, es mantinguin en perfecte estat durant anys i anys, sempre que apliquem el manteniment adequat.

  A part d’aquestes dues raons, hi ha moltes més avantatges que ens aportarà el marbre a la nostra casa, però creiem que aquestes somni les claves por les quals hauríeu d’instal·lar marbre i no un altre material. Si vols saber més sobre el marbre i les seves característiques, no dubtis a posar-te contacto con Marbres, Barcelona.

  kit-digital
  Abrir chat
  ¿Necesitas ayuda?
  ¿En qué podemos ayudarte?