AVANTATGES I APLICACIONS DEL DEKTON

Benvingut un dia més a Marbres Barcelona, en la nova entrada d’avui parlarem sobre els diferents avantatges i beneficis que ens pot aportar el Dekton, a més de la seva aplicació per a diversos llocs del nostre habitatge de Barcelona.

Per començar, hem de saber que Dekton és una sofisticada mescla de les matèries primeres que s’utilitzen per a la fabricació de vidre, porcelánicos d’última generació i superfícies de quars. Dekton es fabrica a través de la tecnologia TSP, de forma absolutament innovadora.

 

Els seus avantatges

Dekton és un material que es pot utilitzar per a multitud de superfícies del nostre habitatge de Barcelona, això és gràcies a la infinitat d’avantatges de les quals disposa:

  • Alta resistència als rajos UV: Dekton és una superfície altament resistent als rajos ultraviolats, a més, el seu color no es degrada ni danya amb el pas del temps, és per això que estem davant un material perfecta per a la seva col·locació tant a l’interior com en l’exterior del nostre habitatge de Barcelona.
  • Alta resistència al rayado: Un altre gran avantatge del Dekton és que té una alta resistència al rayado. Aquest material és perfecte per tenir en el nostre habitatge de Barcelona perquè no es ratlla amb l’ús d’utensilis domèstics en la seva superfície.
  • Resistència a les taques: Gràcies a que les superfícies de Dekton tenen una baixa porositat, obtenim una superfície altament resistent a les taques, tant a taques d’ús domèstic com a agents químics. Fins i tot les taques més difícils com les de vi, cafè, tinta i òxid es poden netejar fàcilment de la superfície de
  • Dekton del nostre habitatge de Barcelona. A més, les esquitxades quotidianes com a lleixiu, neta canonades o desgreixadora de forns no produeixen cap tipus de dany a la superfície de Dekton.
  • Alta resistència al foc i a la calor: Dekton a més, presenta una molt bona resistència a les altes temperatures sense que es vegi afectada la seva estètica ni les seves propietats. Podrem deixar utensilis de cuina calentes damunt de la superfície de Dekton del nostre habitatge de Barcelona sense cap problema.
  • Resistència a l’abrasió: Dekton és fins i tot més resistent a l’abrasió que el granit, la qual cosa ho converteix en la superfície ideal per a aplicacions comercials i àrees d’alt trànsit.
  • Resistència al gel i al desglaç: Les superfícies de Dekton tenen un baix coeficient d’expansió tèrmic, és per això que és resistent al xoc tèrmic, del pas de la calor al frio extrem.

 

Les seves aplicacions

El Dekton és un material molt utilitzat gràcies a la infinitat d’avantatges que presenta, és per això que es pot utilitzar en molts llocs del nostre habitatge de Barcelona. El Dekton és un material molt versàtil que es pot utilitzar per a revestiment, fogons, sòls i paviments, façanes, etc. És perfecte per instal·lar en qualsevol habitatge de Barcelona gràcies a la seva varietat d’acabats.